اكلات جميلة
اكلة لبيية
اليو م جايبتلكم طريقه المركاز
جيبي كليو لحم هبر تم دخليها في الفرامه
وقضعي بصله وتوم وضعيها في الفرامه
تم اعجيني الحم و البصله وتوم مع بعض تم اضيفي الفلفل الاسواد وملح وليمون حامض قليل وقرفه وكركم وبهارات قليل وتترك قليل لترتح
تم يكون عندك الامعاء مغسوله ومنشفه من الماء ونقوم بحشيها
وبعد الانتهاء من عمليه الحشو ناتي بمسكات الكيس لحم الصغير وناخد مسافه صغير من المركاز ونمسك بيها
وبعد الانتهاء نقوم بنشر المركاز علي الاحنفيه الماء لمدة يوم كامل وبعد الانتهاء من التجفيف نقوم بتخزينها في الفريزار وكلما احتجتي تستخريجينها من الفريز
وعندما تستخريجين المركاز من الفريزار يجب ان تشيلين المسكات لحم وهدا شكلها بعد التطيب
ان شاء لله يعجبكم